Komentáře

1 ivisek ivisek | Web | 18. ledna 2017 v 12:38 | Reagovat

Tak to je pecka, od babiček jsou recepty nej:-) díky za recept ryby miluji i tu majonézu si ráda dávám :-D s kapary jsem tedy ještě nezkoušela:-) budu se těšit na další recept!Také děkuji za návštěvu i za komentík :-)

2 ichi ichi | E-mail | Web | 18. ledna 2017 v 12:55 | Reagovat

No, u nás platí, že maminka vaří nejlépe. :D
Jinak my si taky děláme majonézu doma. :3 Co se týče lososa, tuhle rybu miluju!

Jinak děkuju moc za komentář i návštěvu.:3 Přidala jsem vysvětlující článek. :3

3 Anon Anon | 18. ledna 2017 v 13:45 | Reagovat

možná zajímavý blog....

4 Anna Venkrbcová Anna Venkrbcová | Web | 18. ledna 2017 v 14:21 | Reagovat

Děkuji za komentář na mém blogu http://annelovediary.blog.cz/ avšak teď už mám blog nový, můžeš kouknout :) http://thewaybya.blogspot.cz/

5 Jitka Jitka | Web | 18. ledna 2017 v 15:07 | Reagovat

Moje babička vařila moc dobře a takové recepty,které už ani já nevařím.Nejlépe uměla citronový dort,bohužel marně pátrám po receptu.Ryby miluji.

6 OM OM | 19. ledna 2017 v 1:07 | Reagovat

[2]: Chce to místo lososa zkusit candáta. To je snad nejkvalitnější sladkovodní ryba.

Dělám ho v tzv. "špekovém kabátě": Kousky filetu se obalí plátky prorostlého špeku (angl. slaniny). Nic se nesolí ani nekoření. Na sádle se obalené kousky pečou z každé strany 7 min., až je špek pěkně křupavý. Po rybě vždy na pánvi opeču i uvařené brambory jako přílohu.

7 Kvakva Kvakva | Web | 19. ledna 2017 v 13:06 | Reagovat

zaujimeve je že aj ked od baky dostene hoc kto z našej rodiny recept, nikdy z toho nevvnikne také kúzlo ako robí babka :) ona je čarodejnica...

8 Ruža z Moravy Ruža z Moravy | E-mail | Web | 19. ledna 2017 v 14:29 | Reagovat

Je pravda, že i já vařím podle toho, jak některé věci vařila babička. Jenže ona měla zahrádku, čerstvou zeleninu, masa tolik nebylo a tak dvakrát týdne bylo jídlo bez masa. Majonézu si někdy udělám sama, ale jednodušší recept. Ono se pak do ní může dát různé příchutě. Dobrých receptů není nikdy dost, ale stejně se člověk vrací ke svým osvědčeným.

9 duchodkaevka duchodkaevka | Web | 19. ledna 2017 v 19:20 | Reagovat

Moje mamka dělávala majonézu také domácí, ale já kupuji hotovou. Lososa mám ráda moc ☺☺☺

10 ┼Nemessis mor Morticie ┼ ┼Nemessis mor Morticie ┼ | Web | 19. ledna 2017 v 20:46 | Reagovat

dobré recepty

11 Liliana Landštejnská Liliana Landštejnská | Web | 20. ledna 2017 v 20:42 | Reagovat

Počkám si na nějaký recept bez ryb, ty mi totiž nejedou :-D

12 deborahw deborahw | 21. ledna 2017 v 19:26 | Reagovat

Dobrý nápad, zkusit vařit podle receptů od babičky. Každý nějaký ten recept má, jen už se podle nich dneska moc nevaří. Jinak díky za návštěvu mého blogu.

13 Selfish Platinum Selfish Platinum | E-mail | Web | 25. ledna 2017 v 21:59 | Reagovat

[11]: Mně také ne. Už se těším na recept bez nich 😃

14 Kačka Kačka | Web | 13. února 2017 v 23:57 | Reagovat

Ahoj :)
chci ti poděkovat za komentář. Udělal mi velkou radost. Ať se daří :)

15 meine-welt-irre meine-welt-irre | 28. dubna 2017 v 10:22 | Reagovat

Velmi zajímavý blog. :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.